Svante

Svante

Skarpt väder

Natur och väderPosted by svante Jan 12, 2017 09:45:47
12.1 -17
Januari 2017 har inletts med skarpt väderläge. I alla fall denna veckan - och särskilt gårdagen, onsdagen den 11. januari. Snacka om att det blåste och med ymnigt snöfall som mest låg i horisontellt läge längs gator och torg! Det var knappt man ville gå ut.

Govänner och följare. Av ekonomiska skäl har jag blivit tvungen att nedgradera min hemsida www.halmstadnytt.com genom att ta bort ett par av mina undersidor där. För mina följare (460 träffar förra året) blir det ingen större skillnad - jo, den historiska sidan om Halmstad har jag fått stryka tyvärr. Den var med nästan från början och kan förstås inte konkurrera med Gamla Halmstads mångsidiga sida. Därför fick jag ta bort min egen.

Går ni in på min Halmstadnytt, kan si se att jag nu gör reklam för ett musikprogram i grannkommunen Laholm. På biblioteket där ges ett musikprogram kl 15 på lördag den 14 januari.

Läsefrukter. Conny Palmkvists bok, som jag tidigare nämnt på min Läsefrukts-flik här har jag snart läst ut. Den var så otroligt sorglig på slutet, när huvudpersonen, Ärlig i ett drömaktigt parti "upplever" hur havets vattenmassor strömmar in på det sjunkande Titanic (Titanicmetaforen är en av flera återkommande sekvenser eller metaforer i boken.)


  • Comments(0)//svante.halmstadnytt.com/#post451